sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Vadelmavenellä, makeemmilla vesillä

Helouu! Nyt on kyllä niiiiin kesäfiilinki! Perjantaina oltiin siis siellä Helsingissä luokan kanssa. Lähdimme seitsemätä ajamaan ja olimme perillä jo ennen Heurekan aukeamis aikaa, joten menin parin kaverin kanssa lähellä olevaan puistoon, jossa oli niin kesyjä lintuja, että sain tosi hyviä lähikuvia niistä! Siellä oli myös silta, joka oli ihankuin mini sydney bridge :-D Kun pääsimme Heurekaan, kiertelimme siellä noin tunnin ennen planetaario esitystä. Sen jälkeen  kiertelimme vähän aikaa ja menimme johonkin tiedeteatteriin. Söimme ja suuntasimme kohti Linnanmäkeä. En muutes ollut käyny ku viimeeks varmaan kaheksan vuotta sitten, joten jo oli aikakin.

Lintsllä aika meni oikeesti ihan äly nopeesti. Oon niin vellihousu, etten uskolla mennä oikein mihinkään "pahimpiin" laitteisiin. Lasketiin, että ehdimme käydä noin kuudessa laitteessa hölmösti järjestettyjen aikataulujen takia. Yhden laitteen jälkeen mulle tuli niin huono olo, että olisin voinut maksaa vaikka 20 euroa vedestä. Ostimme ihan ylikalliin vesipullon, litrahinta oli jotain 5 (?) euroa. Pakko myöntää, että olisin pyörtynyt seuraavan vartin aikana, jos en olisi siirtynyt varjoon ja saanut juotavaa. Kun olo helpotti, kävimme karkkikaupassa ja pian olikin jo lähtö.



Matka meni yllättävän nopeasti musiikkia kuunnellessa ja höpötellssä, sekä eväitä napostellessa.


Mini Sydney... Eikös ookkin samantyylinen silta?







Tuossa samalla vähän päivän asua. Hss, emme olisi saaneet mennä sillalle, mutta kuvien takia pitää vähän kärsiä :-D



En uskoltanut itte ajaa tuolla pelottavalla hökkeröllä, mutta Jessica kävi koittamassa! :)

Tämmönen illuusio oli siellä Heurekan pihassa, ja lähemmässä kuvassa näkyy millainen se oli lähempää katsottuna.




Siellä oli tollanen huone, johon mentiin ja sai valita itse taustan. Siellä oli kamera, joka näytti meidät isolta näytöltä, mikä lie telkkari olikaan.


Tuo on vissiinkin joku suolisto?


Kun pään laittoi tuonne, kuului musiikkia. Noita oli neljä, ja jokaisesta kuului erilaista musiikkia. 

Sori tuon kuvan huono laatu, mutta siis siellä oli huone, jonka aiheena oli pelko. Kun itse en pidä pimeästä ja ahtaista paikoista oli se aika hyvää "siedätyshoitoa" :D

Piikkisänky. 



Aika hauska sattuma, matkanvarrella oli myös mini Holywood mini Sydneyn lisäksi.




Tuossa on mun ostoksia. Jos joku ihmettelee, mitä tuossa purkissa on, niin semmosta ihme mömmöä. Siitä voi tehd superpallon ja se venyy vaikka miten pitkäksi. Linnanmäeltä en valitettavasti saanut kuvia, koska en viittinyt ottaa sinne kameraa mukaan, joten sen jätin bussiin. Joitain kuvia otin kännykällä. 

Reissun jälkeen menin Roosalle yöksi ja kävimme illalla kuvailemassa. Seuraavana päivänä kävimme myös kaupungissa ja Naisvuorella kuvailemassa. Taidan esitellä vasta ensi postauksessa uusia ostoksia ja laittaa ottamiani kuvia (:

Tähän loppuun vielä liikkuvia kuvia. Sain mahtavat naurut :D Huom! Ei näy mobiililaitteilla!

Tää on ihan hulvaton, varsinkin mun osalta!



Hillitöntä! Mutta juu, hauskaa viikkoa kaikille :-)










13 kommenttia :

  1. I-HA-NA postaus. Ja siis tosi kivoja kuvia, siellähän mäkin oon parissa kuvassa. :-3 Millä muutes teet nuo liikkuvat kuvat? Ihan älyhauskoja!!
    viivisti.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Je niinhän sä oot. Mä en itseasiassa käytä mitään ohjelmaa, vaan samankaltaiset kuvat mulla blogger tekee automaattisesti tollasiks :o

      Poista
    2. Siis blogger tekee ite mitä? :D Anteeks, en nyt tajunnut, mutta miten sä siis teet nuo? :-I

      Poista
    3. Niin siis mähän en edelleenkää itse tee muuta kuin otan samankaltaisia kuvia ja blogger muuttaa ne animaatioiksi :D Vai mitä et tajunnu?

      Poista
    4. Niin siis että miten se muuttaa ne että klikkaatko sä jostain että se muuttaa ne sellaisiksi vai...?

      Poista
  2. Kivan pitkä postaus! :) Kuvien väliä vois pienentää ja kehykset kans pois, niin ehkä näyttäis kivemmalta silmälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! :3 Ja oon joskus kuvien välejä pinentänyt, mut en osannut pitää niitä nin pieninä, pitää ny vielä katsoa! Ja kuvien kehyksien kanssa oon taistellut jo pitkään, mutta yritämpä vielä! :)

      Poista
  3. Kivan pitkä postaus ja hauskoja kuvia! :3

    VastaaPoista
  4. Ihanan kesäisiä kuvia ja kivoja noi gifit tän postauksen lopussa (:
    ps sanavahvistuksen vois ottaa pois :D

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva postaus & kaunis ulkoasu :>

    VastaaPoista