sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kansainvälistä meininkiä

Hej! Hello! こんにちは! 您好! Привет! Noniin, moi! :'D Varmaan huomaattekin, et aika kansainvälistä meininkiä täällä. Ruotsintunneilla alan laskemaan enkun numeroita tai meinaan kirjoittaa Hi sanan Hej tilalle. Sain Iso-britanniasta, Unkarista, Saksasta, Belgiasta ja Tanskasta kortteja viime,- ja tän viikon aikana. Ja sain myös yhden superhyperkivan jutun. Nimittäin kiinasta kirjekaverilta ekan kirjeen, jonka mukana tuli kiinalaista teetä, kiinalaista rahaa ja kiva kortti. Olin ihan innoissani enkä malttanut oottaa et pääsen kurkistamaan mitä sieltä löytyy. Mutta sitä ennen piti napata pari selfietä kivan paketin kanssa. Ajattelin lähettää takasin päin esim. fazerin suklaata, jenkki purkkaa tai sit sitä muumipurkkaa. Ja myös muutaman kolikon. Yksi pikku moka siinä kyllä kävi kun Iridessa unohti kirjoittaa osotteensa. Ainiin ja tunnelman latistamiseksi pakko nyt pahoitella, että sori kun ei ole hetkeen tullut postusta. Mutta nut on ollut vähän kiirettä ja sitä mukaa kun otan kuvia, niitä pitäs aina ehtiä siirtelemään koneelle.


Tehtiin yks päivä äyriäispastaa ja siitä tuli muuten tosi hyvää! Äiti teki tuollasen hienon annoksen ja pakko oli kyllä tästäkin ottaa kuvia.





JEE! 








Oli aika jännän makuisia, en ollut vähään aikaan sushia syönyt. Seuraavana aamuna ne oli vielä parempia, kun oli ehtinyt makustua. Sori jotkut kuvat on vähän huonoja. 




Yhtenä iltana harkat loppui 20.30 ja matkalla huomattiin upea täysikuu. Se oli kellertävä ja todella suuri, Kun pääsin kotiin, vaihdoin vaatteet nopeammin kun ikinä ja juoksin läheisen mäen päälle. Kuu oli jo valkeampi ja näytti pienemmälle, mutta sain jotain kuvia :) Ihan kukkulan ylös en ehtinyt. 

Tilattiin demikalenteri netistä alkuviikosta. Se tuli parissa päivässä ja se oli netistä tilatessa vain 12 eura, kun normaalisti se on 14.90, niin kun varmasti huomaattekin. Tidan lähteä tästä kirjoittamaan Iridessalle kirjettä ja tekemään läksyjä, kun huomenna taas olisi kouluaamu. Heido!











4 kommenttia :

  1. Ihan kiva postaus! Kuvat on ihan hyvä laatusii ja blogi on muutenkin ihan kiva :)!

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania kuvia ja vähänkö siistiä saada kirjekaveri Kiinasta! :-)

    VastaaPoista