lauantai 31. elokuuta 2013

Jalis peli...

Moikka!

Eilen amulla kävimme ostamassa karkkia. En kuitekaan voinut syödä niitä paljon, sillä pian oli lähtö peliin. Klo 13.00 oli lähtö. Menin valmentajani kyydillä. Autossa oli myös valmentajan tytöt ja bestikseni. Matka Valkealaan meni nopeasti, noin tunnissa.

Paikka oli tuttu, pelejä on ollut siellä ennenkin. Pukkarissa vaihdoimme vaatteet ja valmistauduimme peliin. Parikymmentä minuuttia ennen pelin alkua otimme alkulämmittelyt. Spurttien jälkeen peli alkoi. Olin aloituskokoonpanossa keskikentänkeskellä. Peli meni iha hyvin, mutta pelatessa minua ahdisti henkeä. Vaihdossa huomasin, että minua koski mahaan, saattoi johtua nälästä. Puoliajan jälkeen lähdettiin peliin uusin voimin. Sen hetkinen tilanne oli meille myönteinen, johdimme 2-0.

Lopulta peli päättyi 3-1. Ihan hyvin siis! :) Kävimne suihkussa ja vaihdoimme vaatteet vielä ennen lähtöä. Matkalla kotiin söin sämpylän, tuck keksejä ja join kaksi trippiä. Perillä lähdimme kotiin Puistokadulta, jonne ajoimme.

Kotona olin koneella, söin karkkia, kävin saunassa ja söin kolmea eri salaattia, nakkeja, sekä itse tehtyä leipää. Katsoin telkkarista Selviytyjät. Bye! :]

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti