perjantai 30. elokuuta 2013

Viikonlippu alkaa... <3

Päivää arvon ihminen! ;D

Tänään menin kahdeksaan kouluun. Herätys olikin jo 6.00, koska mun piti koristella musanvihkon toinen puoli vielä. Noh, mitä siitä seuraakaan kun herään noin aikasin? Ei mitään hyvää, sillä "loikoilin" vielä hetken. Toisin sanoen äiti tulee siinä seitsemän jälkeen kysymään, että enkös mene kasiin. Pyysin kyytiä, ja äiti lupautui viemään. Olin kylläkin valmis jo vähän yli puoli, joten päätinkin pyöräillä. Olin koululla jo ennen kymmentä vaille.

Tänään palautimme iPadit pois. Sinäänsä ihan jees, koska niistä pitää kokoajan huolehtia ja käyttää vaivaa. Pari tuntia oli omassa luokassa uskontoa, ja iPadeilta omien kuvien ym poistamista. Ruokailun jälkeen myöhästyimme vartin tunnilta, luulimme että oli pitempi välkkä. Tunti, jolta myöhästyimme, oli omassa luokassa eikä ope suuttunut. Meillä oli hissaa, ja siitä kirjoittelimme vihkoon tietoja. Tämän jälkeen oli musiikintunti, joka oli myös viimeinen.

Koulun jälkeen tulin kotiin ja aloin leipoa mutakakkua. Namm, suklaisia kuvia alempana! ♥;) Mutakakku onnistui hyvin ja kypsyyskin oli täydellinen. Nyt ajattelin pyytä bestistä meille. Huomenna luvassa futispeli Valkealassa, viikonloppuna tulee postaus siis!

Heippodei!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti