perjantai 13. syyskuuta 2013

Koulukummeina + leffassa

Ciao!

Tänään, torstaina, oli 1-2 luokkien liikuntapäivä. Olimme siis heille koulukummeja. Kummilapsikseni tuli kolme mukavaa tyttöä kakkosluokalta, olimme Inkan kanssa heidän kummeja! Yllättävän hyviä olivat lajeissa. Olisin päässyt autolla kotiin, mutta hetken mielijohteesta soitin isille, että kävelen. Matkalla kaduin hieman päätöstä. Onneksi matka on vain 1,8 km.

Illemmalla kävin kaupassa ja siitä fillaroin Roosan kanssa Kinolinnaan. Ostin omenalimsaa, karkkia ja suklaapatukan. Matkalla poliisilaitoksen edessä oli kolari tms... Paikalla oli paloautoja, ambulanssi ja poliiseja. Useat ihmiset ottivat kuvia ja jäivät töllistelemään tilannetta. Tälläiseen ei meillä kuitenkaan ollut aikaa, sillä leffa alkoi vartin päästä. Kyseessä oli aivan uskomattoman ihana leffa, This is us! <3 Ja juu, tiedän ettei kaikki pidä One directionista, mutta itse olen directioner! :3 Leffa oli ihana ja hauska, mutta osasi myös kosketta, välillä nimittäin herkistyin täysin ja aloin itkemään.

Elokuvan jälkeen kävimme eräässä kauppakeskuksessa vessassa ja ostimme myös 0,20 e maksavat purkat. Matkalla ihanan oranssi ilta-aurinko teki kivan ja onnellisen tunnelman Kotiin tultuani tein ilta toimet, söin ja olin koneella. Kävin aika aikasin jo nukkumaan, koska seuraavana päivänä olisi Taksvärkki. Menen töihin Sokokselle!

Näin täällä tälläkertaa! Heissuliveei! :)

3 kommenttia :