perjantai 13. syyskuuta 2013

Taksvärkissä Sokoksella

Hei!

Tänään aamulla lähdin Roosan kanssa polkemaan keskustan Sokokselle. Ennen kuin piti olla paikalla, kävimmw S-marketista ostamassa vissyä. Sokoksella saimme Sokos T-paodat ja kyltit, joissa luki "harjoittelija". Aluksi teimme paperihommia ja sen jälkeen menimme Rossoon syömään. Saimme ilmaiseksi ruuan noutopöydästä. Ihan hyvää oli! :)

Ruuan jälkeen lähdimme tavaratalon puolelle. Olin keskikerroksessa. Siellä järjestelin tavaroita, pyyhin pölyjä, vaihdoin muuteman tavaran paikkaa ym... Kun hommat alkoivat käydä vähiin, menimme vaateosastolle. Siellä lajitelimme vaatteita, haimme sovituskoppeihin jätettyjä tavaroita, toimme lisää henkareita varastosta ja kaikkea tälläistä... Kellon oltua n. 14.00 pidimme pienen tauon. Pääsimme lähtemään jo kolmen aikoihin.

Lähdettyämme kiertelimme vielä keskustassa ja kävimme Kauppahallissa syömässä berliinin munkit. Ostin myös kolme kasvonaamiota. Olimme vielä hetken Roosalla ja tämän jälkeen meillä. Illalla söin pizzaa ja marianne karkkeja!  Oikein mukava ja onnistunut perjantai! Ainiin, onnea Niall Horan, synttärit! ;'3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti