perjantai 29. marraskuuta 2013

Paljon kerrottavaa

Heips!

Nyt on kyllä jonkunverran kerrottavaa, en oo postaillu vähään aikaan. Viikonloppuna, la-su yönä oli One Directionin livestream, eli 1D DAY... Meni vähä päi peppua mun osalta :/ En pystynytkään kattomaan kännykältä, tuli kokoajan joku ihme virhejuttu. Sisko lainas kännykkäänsä puoleks tunniks, sinä aikana katoin livestreamia. Mutta ärsyttää kyllä ihan sairaasti. Purin mun kuulokkeeseen kunnon hampaan jäljet, soijaa pukkas ja kunnolla. Se siitä epäonnisesta tapauksesta.

Sunnuntaina oli äitin koululla jonkun kaupan avajaiset. Käytiin siellä. Siellä oli duudsonien hp. Sieltä sai ilmaseksi karkkia, laastareita, heijastimia, avaimenperiä yms. Sisko osallistui yhteen kisaan -voitto tuli, jeah! Sit kierreltiin kauppoja, käytiin sellaisessa Aasialaisessa ruokakaupassa, luomukaupassa ja sitten ihan K-marketissa. K-marketissa oli maistiaisia, esim. Marianne kääretorttua, suklaisia muffinsseja, kinuskivanukasta, tummasuklaa vanukasta, jotain ihanaa mehua ja kahta eri juustoa. Oli kyllä aika hauska kauppareissu! :p

Kotona tehtiin Thaimaalaista Tom Yam Khungia. Oli kyllä ihan mahtavaa! Äitiltä tuli loistava ehdotus, tehdään joka viikonloppu ulkomaalaista ruokaa. Nyt oli Thaimaa, katsotaan mitä seuraavaksi. Itse ehdotin Intiaa, toivottavasti toteutuu. Hyviä ehdotuksia oli myös Kreikka, Amerikka, Ranska ja Unkari.

Eipä muuta, perus kouluviikkohan tää. Ainiin, sain essun valmiiksi, lähin kyllä vähän sooloilemaan taskun kanssa ja siitä koitui pieniä ongelmia :D Ihan hyvin muuten onnistu, kuvaa sitten, kun saan sen tuotua koulusta kotiin. Morjens! :)
Otettiin Roosan kanssa tollasia kuvia. 

Nähtiin siis hp... Mun ilme ja muutekin kuva mun osalta on ihan kauhea, tiedän. 
Yhessä kuvassa myös pikkuveli. 
                                     Tiikerikatkarapuja sekä muita ruokatarvikkeita.

4 kommenttia :

  1. Vähäks kiva idea toi et joka viikonloppu ois ulkomaalaista ruokaa! Saanko kysyy mitä siskos voitti siitä kisasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäki tykkään ideasta, ootan innolla viikonloppuja! :D Ja Veera voitti jonkun pipon, putkihuivin ja oisko ollu jotain heijastimia yms. :)

      Poista
  2. Mitä siskos voitti, iski kysymys mielee, jos haluisit kertoo? Ja kiva toi kauppareissujuttu.. Aika paljo maistiaisii! + vähä kiva jos joka vkl olis ulkomaalaista ruokaa... :)

    viivisti.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylempänä on vastaus. :) Ja jep, mahahan siinä täytty maistellessa!

      Poista