sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uusi vuosi 2014

Moikkulis koikkulis! :)

Nyt on uusi vuosi vietetty ja vuosi vaihtunut! Kuvasin uutena vuotena kameralla, sillä saa paljon parempia kuvia kuin kännykällä. Mutta nyt en löytänytkään kameran johtoa, jolla kuvat siirretään koneelle, oon tosi pahoillani, ettei uudesta vuodesta tuu kuvia.  Postauskin tulee aika myöhässä, koska oon ettinyt sitä johtoa kuvien siirtämistä varten.

Uutena vuotena oltiin ihan kotona perheen kesken. Käytiin katsomassa palolaitoksen järjestämä ilotulitus, joka alkoi klo 18. Sain tosi hyviä kuvia, harmittaa, kun en niitä nyt tänne blogiin saa siirrettyä. Kotiin tultuamme syötiin itse tekemiä kanahampurilaisia. Sit ammuttiin omia raketteja, ei meillä mitään hirmu isoja ollut, mitä nyt noita pikku paukkuja. Ulkona tuuli, joten tulitikuilla oli vaikea sytyttää... Sytkäristäkin oli kaasu loppu, joten sytytettiin ne sitten ulkotulilla. Oli aika vaarallisen näköistä. En itse saanut sytyttää, just sen takia, kun ei ollut kunnon sytytintä.

Pelattiin pelejä ja syötiin sipsejä kotona. Katsottiin myös telkkarista joku uuden vuoden juttu. Otin kameralla myös pari sekuntia ennen vuoden vaihtumista kuvan, viimeinen kuva vuonna 2013. Sit lähettiin ulos, kävin myös pikku lenkin siskon kanssa. Kotiin tullessani hain postin ja sit vaihdoin yökkärin. Kävin nukkumaan joskus kolmen aikoihin.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Enköhän joskus saa ne kuvatkin tänne, pahoittelen vielä kerran :c

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti