sunnuntai 26. tammikuuta 2014

viikon kuulumiset

Heips!

Tällä viikolla oon ehtinyt vaikka mitä. Tiistaina leivoin mokkapaloja, mutta unohdin rasvan taikinasta. Hyviä niistä silti tuli ja myös paljon terveellisempiä. En tiiä miksi näin on, mutta aina jos unohdan taikinasta jotain, se on rasva. 


Keskiviikkona olin kaupungilla muuteman luokkakaverin kanssa. Oltiin Anttilassa varmaan tunti koneilla ja pelleiltiin photo booth soveluksella. Käytiin myös mäkkärillä ja kaikki otti euron juuston/juustot. Ostin kaupungilta myös Roosalle lahjan. Illemmalla en kummempia tehnyt. 


Torstai meni koluhommia tehdessä ja koneella istuessa. Mun sisko kävi Helsingissä ja toi sieltä Roosan lahjaan Accessorizeltä kaksi rannekorua. Kävin myös pienen lenkin. 

Perjantaina mulla oli aikamoista huisketta ja hulinaa. Koulun jälkeen tein ylijääneistä kananmunanvalkuaisista marenkeja. Huomasin pursotinpussista puuttuvan osan ja jouduin väsäämään ne kahden lusikan avulla. Kiireessä kun tekee, niin ei oikein hyvän näköisiä tullut. Mutta maku oli mainio. Tein Roosalle synttärikortin ja laittauduin synttäreille. Siellä pelattiin just danceä ja herkuteltiin. 



Heido! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti