lauantai 5. heinäkuuta 2014

Venereissu Saimaalla #1

Heii pitkästä aikaan! :) Eli olin siis melkein viikon pois kotoa, koska lähdettiin 26.6 ajamaan täältä Mikkelistä Lappeenrantaa kohti. En tee tästä nyt se erikoisempaa ja pidempää postausta, mutta kyllä mä jotain haluan kertoa sieltä reissusta. Meillä tuli suunnitelmiin pientä muutosta, kun viisi vuotias serkkumme lähti myös matkaan. Käytiin kaupassa ja vietiin Tahvo koira eläinlääkäriin. Siellä se eniten kipua tunteva taisin olla mä, kun Tahvolle laitettiin unilääkepiikki. Seuraavana päivänä lähdettiin veneellä kohti Mäntysaarta. Yövyttiin siellä ja aamulla suunnattiin viissiinkin Puumalaan? En muista :-D Ai niin ja sain myös pari synttärilahjaa, jotka oli kyllä mieluisia. Oisko teidän mielestä tyhmää, jos tekisin synttärilahjapostauksen? 

Otin niin paljon kuvia, ettei ne mahdu yhteen postaukseen! Joten, tässä postauksessa enimmäkseen muita, kuin luontokuvia, joita sitten tulee ens postaukseen! :-D Vaikee organisoida miten nää postaukset nyt tekis. Ja ainiin! Olen pahoillani, mutta unohdin kuvata sitä synttäri my dayta, mutta voinhan mä tehdä jonain muuna päivänä sen. Esim. sillon, kun pidän kaverisynttärit yms. Mutta juu, annetaan nyt vuoro niille kuville. 

Tämmönen kakku tehtiin mun synttäreiden ja äitin kokiksi valmistumisen kunniaksi. Oli muutes tosi hyvää! :)



Kuvailtiin veljen kanssa mummolan läheisessä puistossa. Otettiin myös semmosia hyppykuvia, mutta ei ne oikein onnistunut. Päivän asu: Kengät, H&M - Housut, Carlings - Paita, H&M - Lippis, NY (Stadium)

















Veneestä en oikeestaan ottanut kuvia, mutta tuossa alimmassa kuvassa se näkyy. Tuo silta ja rakennus, jossa on hissi sijaitsee Puumalassa ja en tiiä miks, mut mä tykkään siitä ihan älyttömästi! :D 








Yhteen saareen, jossa ollaan käyty varmaan kuutena vuonna, niin oli ilmestynyt kamalasti, miljoonia mäntypistiäisen toukkia. Ei oltu siellä kun yksi yö tän takia. Saunaankin mentiin taskulampun kera, jotta havaittas mahdolliset toukat. Oli karmivaa käydä vessassa, kun jopa vessapaperissa oli noita toukkia. Ekan kerran jälkeen käytiinkin veneen minivessassa :-D











Oli kyllä ihan kiva reissu! Eilen oli kaverin synttärit niiden mökillä. Uitiin ja saunottiin, sekä koristeltiin pipareita. Vähään aikaan kyllä parhaat synttärit, joissa olen ollut! :) Tänään kävin potkimassa parin joukkuekaverin kanssa ja sitten huomenna meen ainakin Roosan kanssa rannalle. Moikka ja aurinkoista, kirjaimellisesti, alkavaa viikkoa teille! 



4 kommenttia :

  1. Wow mitä kuvia! Oli varmasti älyttömän kiva reissu! :-) Ja rakastuin tohon auringonlasku-kuvaan. ♥.♥

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania kuvia ja oli varmana kiva retki. <3

    VastaaPoista