tiistai 10. maaliskuuta 2015

Amazing Friday♥

Heido! Eka kouluviikko loman jälkeen on ohi ja toinen aluillaan. Kerron nyt viime perjantaista, oli ihan mahtava päivä, nimittäin Benjamin Peltonen esiintyi täällä Mikkelin torilla ilmaiseksi ja piti vielä fanitapaamisen/nimmarinjaon. Mentiin Roosan kanssa kaupunkiin joskus kolmen aikoihin ja Julia laittoi viestiä, jos nähtäis kaikki, Elli, Iida, Julia, Roosa ja mä. No sit nähtiin Julian kaa mut Elli ja Iida tulikin vasta myöhemmin, niin oltiin kolmestaan. Keikka alkoi viideltä ja menimme lavan eteen neljän aikaan ensimmäisten joukossa ja saimme loistavat paikat eturivin keskeltä. Oli räntäsadetta ja tuuli oli aika kova, mutta eipä se haitannut kun huppu päähän vaan ja hyväähän kannattaa odottaa, eikös? Ja kun ajattelin että jonotettiin Robinin keikalle paaaaljon, ainakin 6 tuntia pidempää kuin tuonne, niin tuo yks tunti tuntui naurettavan lyhyelle ajalle. Viittä vaille viisi kaikki alkoi olla jo valmista ja jännitys tiivistyi. No, Elli ja Iida tuli vasta silloin ja ei päästy lähekkäin. Ja sit, sit tuli kauan odotettu h-hetki, kun Benjamin hyppäs lavalle!!!


Kesken keikan, rupesin kaivamaan kameraani tavaraa täynnä olevasta laukusta ja kippasinkin melkeen kaikki tavarat Julian reppuun ja otin ne keikan loputtua itselleni. Sain kameralaukun kaivettua ja kameran käteen ja eikun vaan räps räps, kunnes se oli ihan märkä ja piti laittaa hetkeks pois. Sain yllättvän hyviäkin kuvia olosuhteisiin verrattuna. (paljon innokkaita ihmisiä, jotka hyppii ja pomppii, huono keli & lavalla heiluva Benjamin...) Vaihdoinkin sitten jossain vaiheessa urheiluasetuksen käyttöön ja se kannatti. Kun Benjamin lähti lavalta, heitettiin hädissämme Roosan kanssa meidän tekemä kortti ja kaupasta ostettu pehmonalle ja yritettiin huutaa perään. Sit rynnättiin heti nimmarinjakopaikkaan, kun huomattiin että sellainen on. Onneksi nalle ja kortti päätyi lopulta Benjaminille ja päästiin ottamaan kuvia ja saatiin nimmaritkin. Mentiin vielä uudemman kerran jonoon, koska unohdettiin ottaa nimmarit ja haluttiin kysyä vielä pari kysymystä. Näillä näkymin Benjamin tulee Mikkeliin uudelleenkin, jee!

Kaikissa yhteiskuvissa mulla oli joku asia huonosti tai ilme ihan outo ja pari heilahti. Pyysin Roosaa ottamaan yhteiskuvat ja uskon, että kädet tärisi aika paljon sekä kylmyyden, että jännityksen takia ja siksi muutama vähän heilahti (en siis laittanut niitä tähän) :D Meillä olisi tiedossa pari koetta, joten tällä viikolla kokeisiin lukua tiedossa. Moikka!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti