tiistai 31. maaliskuuta 2015

Tyttöjen viikonloppu

Hellou! Tossa yhtenä viikonloppuna oltiin äitin ja Veeran kanssa kolmestaan kotona ja vietettiin se aika rennosti.. kokkaillen, leffoja katsellen ja käytiin myös kiinalaisessa. Perjantaina tulin koulusta kotiin, söin ostamiani nuudeleita, vaihdoin vaatteet ja lähdin kävelemään keskustaan. Nähtiin Roosan kanssa autokaupan kohdalla ja mentiin yhtämatkaa keskustaan. Käytiin Sokoksen 3+1 päivillä ja löysin vaikka mitä ihanaa, mutta ostin niistä vain puuterin, joka oli alennuksessa. Käytiin mäkkärissa juomassa Caramel frapet ja istuttiin siellä hetki, kunnes äiti soitti, että on jo tullut Lappeenrannasta viemästä Mikkoa mummolaan ja menossa Makuuniin lainaamaan leffaa. Roosa jäi itse keskustaan ja kävelin Makuuniin. Siitä suoraan mentiin Citymarkettiin, josta ostettiin tortillatarvikkeita ja karkkia, sekä sipulirenkaita ja cheese sticksejä ja perus ruokatarvikkeita. Ai niin ja coca colaa! Kunnon mäystöt! Kotona katsottiin Ansa viritetty elokuva ja tehtiin ruokaa. Mulla oli kokopäivän kurkku kipeä, mutta suolaiset salmiakit (HYI) ihme kyllä auttoi.



 Juotiin ihanat capuchinot aamulla. Oli miltei täydellistä, ainoa asia mikä puuttui oli kermavaahto, mutta hyvin siis pärjäsi ilmankin! :D Tuo oli tollanen "buffet"tyylinen juttu, että laitoin noita lisukkeita tarjolle ja siit sai ottaa mitä halusi. Tämmönen ois tosi kiva vaikka yökyläsynttäreille.

Katsottiin tämmönen Ansa viritetty elokuva ja oli tosi hyvä! Käytiin syömässä kiinalaisessa ravintolassa ja oli aivan mahtavaa♥ Niin kuin sanoin, mulla oli jo viikolla kurkku kipee ja viikonlopun olinkin sit aika rennosti ja tuo kiinalaiseen lähtökin olivähän siinä ja siinä. Kuumetta ei ollut, mutta semmonen kipee olo ja kurkku kipeä + nenä oli niin tukossa etä tuntu kun pää ois ollut täynnnä sitä räkää.:D No mut nyt oon terve. Meillä alkaa torstaina pääsiäisloma ja tänään oli hissan koe. Ollaan muutenkin saatu kokeita takaisin ja hyvin on mennyt. Sain kemian kokeesta 9½ ja olin tosi tyytyväinen, koska luulin saavani paljon alle tuon. Ruotsin kokeesta sain 9+ ja kotsasta 9. Lähden tekemään nyt loppuun "Automatka halki Amerikan" työn, joka piti palauttaa jo perjantaina. Moikka!




4 kommenttia :