sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Winter holiday ☆

Hei! Nyt kun on hiihtoloma jo lopuillaan, voisin kertoa vähän, mitä oon tehnyt. Eli alkulomasta en oikeastaan tehnyt kummempia, kävin lenkillä, siivosin ja otin vaan rennosti. Sit maanantaina aamulla leivoin pullia ja mietittiin, jos lähettäis laskemaan Tornimäkeen. Kysyin, jos joku kaveri vois tulla mukaan ja päätettiin Jessican kanssa sit lähteä puolen päivän aikaan sinne. Otettiin parin tunnin liput, aluks aattelin et oisin taas koittanut lautaa mut päädyin ihan perus suksiin. Oli tosi hauskaa! Huomattiin, että myös toinen kaveri oli siskonsa kanssa siellä ja välillä oltiinkin neljästään. Tornimäellä on tosi lyhyt ja loiva lasten harjoittelurinne, banaanirinne, joka on aika loiva ja sekin lyhyt ja siitä vielä lyhyempi rinne ja sitten metsäreitti. Ois kivaa, jos olisi vähän isompia rinteitä, kun yli puolet ajasta menee siihen hissillä ylös pääsemiseen ja välillä tuntuu vähän tylsälle mennä vaan muutamaa samaa rinnettä. Siks käytiinkin Hennan kanssa Häkällä ja mielummin maksan sen saman hinnan hissilipusta jossain muualla kun Tornimäellä.


Nyt tosi moni kaveri kävi joko laivalla tai sitten Lapissa laskettelemassa. Äää kauhea matkakuume!! Neea toi mulle Tukholmasta Skittleseitä, kun ei makuoreoita löytynyt. Kiitti paljon! :)


Pitkän odottelun jälkeen honkkariin tuli Oreoita.  Huh, en ois malttanut odottaa yhtään enää että saan näitä, vaikka pelkkiä keksejähän ne on! Mummi ja ukki lähtivät Itävaltaan Alpeille ja lupasivat tuoda Oreoita  tuliaiseksi. Ajattelin tehdä Oreoista pohjan juustokakkuun joku päivä. 
Tää postaus on tämmönen materialismionnellisuus hehkutus tyylinen, sori siitä. :D Mutta oon iloinen, kun vihdoin sain tän Tähtiin kirjoitettu virhe leffan! Ja vielä todella halvalla makuunin alennusplydästä bongattuna. Mun piti kesällä mennä katsomaan tää, mutta en ehtinyt ennen kuin loppui ja nyt moni kaveri on kehunut tätä hyväksi, niin odotukset on aika korkealla. Aattelin katsoa tän ensi viikonloppuna. 

Käytiin Veeran kanssa coffee housessa ja ostin suklaa cookien ja tämmösen teejuoman. Oli ihan älyttömän hyvää♥ Cookiesta ei nyt ole kuvaa, mutta se oli semmonen ainakin kämmenen kokoinen ja todella pehmeä. Jos meette joskus coffee houseen, suosittelen kyllä ehdottomasti näitä molempia! 

Hieman tuli massa olo, krhm! Tultiin muutes eilen Lappeenrannasta ja sain tehtyä yhden koulujutun loppuun. Leivottiin superhyviä pullia, käytiin kaupungissa, nähtiin serkkuja ja oltiin vaan. Oli tosi kivaa! Nyt meen lukee kokeisiin jotka on heti ens viikolla ja katotaan Roosan kanssa ehkä illalla tuo Tähtiin kirjoitettu virhe. Moikka ja tsemppiä niille, joilla koulu alkaa taas loman jälkeen!






4 kommenttia :

  1. Ihana postaus ja mäki mielummi meen häkälle ku tornimäki on mitä on.. :D

    VastaaPoista
  2. Sun loma on näyttänyt menneen tosi hyvin! Äh, noista kuvista tuli hirvittävä oreo- himo. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oli tosi kiva loma!:-) Joo mulla on kans, vähä viel murskaa on jäljel mut keksit loppui jo :d

      Poista