sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Discossa ja vähän muuta

Kukkuu! :)

Pahoittelen otsikkoa, en meinannu oikein keksiä mitään. Mutta ei tää ollut se mun asia... Eilen oli koulullamme iltamat. Siskoni luokka ja nelos luokka järjesti sen. Se oli tarkoitettu 4-6 luokkalaisille ja näin kuudes luokkalaisena tunsin itseni siellä vähän jotenkin liian vanhaksi. Siellä oli kaksi tanssikisaa ja limbokisa. Voitin limbon, wuhuu! Palkinnoksi sain kahdella eurolla kahvilasta ilmaiseksi, otin ison karkkipussin. Sitten, kun alkoi käydä liiankin tylsäksi, niin lähettiin Roosan kanssa. Käytiin ostaa karkkia huoltoasemalta, st1:ä.

Koulussa olin tänään pitkästäaikaa kunnolla iloinen. Kiitti mielenpiristäjät! <3 Meidän koulu on ulkoa päin aivan tavallinen, tylsä kivikoulu. Mutta kun sisälle mennään, löytyy sieltä vaikka mitä kummia, saunasta ja lattianalaisista luukuista lähtien. Ollaan parin frendin kanssa kututtu yhtä kellarikäytävää "kummituskäytäväksi" jo eskarista lähtien. Mentiin eilen käymään nopeasti kummituskäytävällä. Käytävän päässä oli ovi. Me avattiin se ja lähdettiin kiljuen pois, siellä oli pimeetä :D No, uskollettiin mennä uudestaan. Oven takana oli lankku ja lankun alapuolella pudotus. Joo, ette kaikki välttämättä usko, mut ihan sama. Et jos tässä vaiheessa tuntuu, että menee yli tajunnan, ei kannata lukea eteenpäin.

Lankusta parin metrin päässä oli toinen, vähän pienempi ovi. Oli kauheaa päästää R ja V avaamaan ovi. Meinasin oikeesti oksentaa, se oli niin hirvee adrenaliini vyöry. Hui, askelia! Kuka siellä? - Näin pari kertaa meille kävi. Mutta kun kerta ei ketään näkynyt, niin kaipa kuultiin vaan omiamme.

Tänään käytiin ruokavälkällä käytävällä taas. Valitettavasti hirveä lauma perässämme. No, uskolsin parin luokkalaisen kanssa menemään lankulle. Pikkuoven takainen huone oli täynnä jätesäkkejä ja tuhkaa, ihan kummallista. Juostiin poikia pakoon, turvapaikkanamme eskari. Ja taas takasin kummituskäytävään. Ohhoh, minkä saarnan oon pitäny. o_o Taidan lopettaa, ei ketään taida kiinnostaa yksityiskohdat. Ja muutenkin, tästä kummiskin tulee joku härdelli. Saatiin tänään kuvistöitä, niistä kuvia.
Kummituskäytävältä kuvia

Iltamissa oli kahvila, josta ostin mokkapalan ja sitten kun voitin sen limbon, niin sain kahdella eurolla ilmasiks sieltä kahvilasta. 

Kuvistöitä, jotka on aika hirveitä. 

Moikka!

5 kommenttia :

  1. Kiva postiing, mut jaahas..
    Hienoi töitä!
    viivisti.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi se oli oikeesti ihana päivää!! :*

    roosa--karoliina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ää se oli ihana päivä :*!! Joskus vois uuestaa jos ne opet ei näkis :)

    VastaaPoista