tiistai 3. joulukuuta 2013

Joukkueen pikkujoulut

Hellou! :)

Viikonlopun otin aika iisisti. Sunnuntaiaamuna avasin heti silmät auki saatuani joulukalneterin ekan luukun. Ohhoh, nyt on jo joulukuu, oon aikataulusta vähän myöhässä. Yleensä tähän aikaan mun huone on jo ihan jouluhengessä, lahjat lähes kaikille ostettu ja joulumielikin on jo touhuissa mukava - vaan ei nyt vielä ole.

Sunnuntaina oli myös joukkueemme pikkujoulut Mikkelin keilahallilla. Keilasimme tunnin ja loput puolituntia oli varattu syömiseen ja höpöttelyyn. Siellä oli ihan kivaa, sain neljä kaatoa, wohuu! Ei ollut mitenkään kisailufiiliksellä, vaan ihan hauskuuden kannalta. Keilauksen jälkeen meille tarjottiin pipareita, colaa ja fantaa, fazerin sinisiä karkkeja sekä mitä ne on, nyt on oikosulku... Mutta kuitekin niitä punaisia, jouluisia suklaakarkkeja. Kotiin tultuani tein vähän jotain kouluhommia ja datailin.

Koko tän viikon alku on ollut vähän hässäkkää; itsenäisyysjuhlaharjoitteluja, uintia ym. Uimahalleissa mä en harmi vaan voi oikein uida, kloorivesi ei sovi mun iholle ollekaan. Tein allergiatestin, kloorivettä käsitaipeisiin. :D Tänään illalla on vanhemmille itsenäisyysjuhla, jota tänään harjoteltiin. Huomenna juhla on meidän koululle. Torstaina on slow-päivä, käydään katsomassa joku teatteriesitys ja ollaan 9B- ja E luokkien kanssa. Njääh, isosiskonkin luokan kanssa siis.

Kuvia keilahallilta

Maanantaina laitettiin itsenäisyysjuhlaa varten penkit liikuntasaliin.
Tein Roosan kanssa myös jää + suolahaasteen, ei tosin ollut jääpaloja, tehtiin kylmäkallella.
En tiedä ajaako kylmäkalle samaa asiaa, mutta silti teki aika kipeetä. :/

Muilla oli uintia, itse en valitettavasti voi paljoa kloorivedessä uida, iho menee rikki ja kuivuu. 

Valmis esiintymislava. Tein allergiatestin- kloorivettä iholle. Tuli pieniä punaisia näppyjä
ja joistainkohdin myös aukeili iho :D Sit mun jalka kastu noista muovi jutuista huolimatta. Se "muhi" kaksi vikaa tuntia koulussa. Muhinut jalka oli päkiästä keltainen. :D Eväänä oli riisipiirakka ja pillimehu. 

Keilakuvia taas. 

Tein joulutorttuja Roosan kanssa. Aluks ei ihan muistettu miten ne tehtiin, mutta kyllä
se siitä. 

Joulutunnelmaa omassa huoneessa. 

2 kommenttia :

  1. tää on tosi kiva blogi mut monissa postauksissa on aika paljo virheitä :)

    VastaaPoista
  2. No kiva jos tykkäät! :) Ja niin saattaakin olla, pitää yrittää karsia niitä. Moni yhdyssana on vaikee kirjottaa. :D

    VastaaPoista