tiistai 18. helmikuuta 2014

ostoksia

Helou!
Unohdinkin viime postauksessa esitellä lauantaina ostamiani juttuja, siispä tässä pikkuruinen postaus siis ostoksista. Postaus tulee aika myöhässä, mutta ei ollut oikein muutakaan aihetta, mistä postata ja mielestäni ostos postaukset on aina kivaa luettavaa. Eli jos joku ei tiennyt tai muistanut, niin muistin virkistykseksi kerron, että olin kaupungissa lauantaina Roosan kanssa ostamassa kaverille synttärilahja, mutta kyllä itsellenikin tarttui jotain pientä matkaan...

                               

Ostin tollaset ihanat korut. H&M 4.95 1 e ja toinen paketti samasta kaupasta 6.95 1 e. Pahoittelen laatua, ja kuvan pienyyttä. (öö onks toi edes sana?) Saattaa johtua pienestä ylimuokkauksesta.                                                      
Nämä kivat tennarit oli Stadiumissa alennuksessa. Rakastuin väriin ja muutenkin kenkien olemuksee, mun jalkaan ne on vaan vähän kaposet. 34.95 10 e. Koitan nyt vähän säästää niitä, ettei heti huhtikuussa tarvitsis etsiä jostain keväälle uusia tennareita.
                     
Vaikka edellisessä postauksessa olikin jo kuva, ja kerroin lahjasta, oli pakko laittaa vielä tämä paremmaksi muokattu kuva lahjoista. Mut vaikka miten kännykällä ottamia kuvia muokkaisi, ei niistä saa mitään superhyber mahtava laatuisia millään... Toiveena onkin, että tän kevään aikana rupeisin kuvaamaan blogiin uudella kameralla :)


                     
Tänään on ollut vähän tylsä ja laiska päivä. Mutta koulun jälkeen tein mutakakkua. Veljelle maistui kyllä hyvin! :D Tää loppu viikko menee varmaankin kokeisiin lukiessa, urheillessa ja lomaa odotellessa... Hyvää viikon jatkoa!


2 kommenttia :