torstai 6. helmikuuta 2014

Yrityskylä

Mooi!
Meillä oli tänään siis se yrityskylä. Valitettavasti en saanut paljoa kuvia, kännyköitä ei ois saanut olla mukana.  Ja jos joku ei tiedä mikä se on, niin kerronpa vielä kerran hyvin kiteytettynä. Eli on rakennettu tavallaan pieni kylä, joihin on tehty eri yrityksille toimitiloja. Yrityksiä ja firmoja on esim. Länsi-Savo, museo, S-market ja hairlekiini... Siellä on myös kaupungintalo, jossa työskentelee kaupunginjohtaja ja muita työntekijöitä.

Itse toimin Länsi-Savon valokuvaajana. Työtehtäviin kuului mm. kuvien ottaminen + koneelle siirto, lehden myyminen, sopimusten tekeminen muiden firmojen kanssa, toimittajien avustaminen.... Siellä oli ihan älyttömän kivaa! Meillä oli tietyt työvuorot ja vapaa-ajat. Vapaa-ajoilla sai käydä syömässä, ostaa muoviselle pankkikortille tulleilla töistä kerätyllä palkoilla S-marketista ja hairlekiinistä tuotteita, osallistua äänestyksiin ja muuta sellaista. 




Itse ostin hairlekiinistä kolme pientä shamppoo pulloa, yhden hinta oli 2.90. Sit ostin sieltä myös hiusnaamion joka maksoi 1 e. Ostin S-marketista myös kaksi purkkapussia, yhden hinta oli 5.90, sekä karkkirasian, oisko ollut 3.90. Hinnat oli sinäänsä kalliita, mutta toisaalta ne oli meille ilmaisia, koska tilien rahahan oli tullut työstä ja työllä ne maksettiin tavallaan. Selitys 6/5 :D


Päivä meni todella nopeesti mun mielestä. Bussista löytyi ruskea kulmakynä ja meikkasin sillä meidän luokan Sakun. Kuvaa en aijo laittaa... Huomenna sitten sinne Lappeenrantaa, teen sieltä sit myöhemmin postauksen, katotaa mite ehdin... Moikka ja hyvää pian alkavaa viikonloppua teille! :)


2 kommenttia :