sunnuntai 16. helmikuuta 2014

viikko vierähti taas

Moi!

Oon oikeesti tosi pahoillani, että nykyisin lähes jokainen postaus alkaa sanoilla sori, pahoittelen, anteeks yms... Mutta tällä viikolla on ollut kauhee kiire, eikä oo ollut sellanen kunnon postailu fiilis. Oikein harmittaa, ettei oo tullut postailtua, mutta parempi kai se on, että tekee yhden hyvän postauksen, kuin sitten monta huonoa. Kerron nytten tavallaan joka päivästä omassa osiossa viikon tapahtumat, ettei tuu kauheen sekava postaus :)

Maanantai: Aikalailla perus koulupäivä. Meillä oli kaksi vikaa tuntia liikkaa, mutta liikkaope ei ollut ilmottanut, että meillä on sittenkin luistelua. Mun muistaakseni meillä ois pitänyt olla sisäliikkaa. Käytiin parin kamun kanssa hakemassa opettajan luvalla luistimet, mutta ei se tainnutkaan olla oikein open mieleen. Illalla oli jalkapallo treenit ja en tehnyt oikein kummempia.
                                  
Mulla ei oikein maanantailta ollut kuvia, mutta toisessa kuvassa harkkoihin lähdössä ja toisessa on maassa jäästä muodostunut sydän. Hieno, eikö?

Tiistai: Olin koulun jälkeen Roosan kanssa. Ajateltiin tehdä lettuja, mutta niitä tehdessä tuli sellainen fiilis, että pakko tehdä jotenkin erillaisia lettuja. Päätettiin laittaa punaista karamelli väriä taikinaan. Aluksi mietitytti, mitähän siitäkin tulisi, mutta pakko sanoa, että ei todellakaan jäänyt viimeiseksi kerraksi! Hyviä tuli ja kauniin värisiäkin. Sit oltiin hetki koneella ja lähdettiin lenkille. Ei sen kummosempi päivä!
                                      
                                                                          Nams!

Keskiviikko: Koulun jälkeen tulin kotiin ja olin normaalisti koneella, kunnes huomasin, että kello oli jo sen verran, että kohta olisi pitänyt lähteä harkkoihin. Mun ois pitänyt vielä ostaa seuraavana päivänä olevaan jääpallo turnaukseen eväät, joten en sitten mennyt harkkoihin. Äiti tuli kotiin ja lähdettiin city markettiin. Meinasin ostaa sieltä myös ystävänpäivä lahjat, mutta ostinkin ne sitten makuunista. City marketin jälkeen suunnattiin keskustaan, itse kävin makuunissa ostamassa karkkeja ystävänpäivä lahjoiksi ja sinooperissa ostamassa korttipohjia. Illalla katsoin olympialaisia ja katsoin myös seuraavan päivän kamoja kasaan.
                                 
City marketista sai ottaa ilmaiseksi cheerios muroja. Tuli tuota evästä vähän runsaammin ostettua...

Torstai: Aamulla heräsin joskus kuuden jälkeen. Pakkasin kamat kassiin ja valmistauduin lähtöön. Isi vei mut yhden kaverin luo ja siitä käveltiin kauppaan. Bussi lähti koululta 8.30 kohti hänskin luistelukenttää. Paikanpäällä laitettiin pelikamppeet päälle ja mentiin jäälle. Hihi, kivat riimit! Eka peli voitettiin 2-0, toinen voitettiin 4-0. Meidän joukkueella meni hyvin ja oli luottavainen fiilis lähteä seuraavaan peliin. Se peli päättyikin tasan 0-0 ja hävitiin rankkareilla. Se oli sitten siinä... Ensimmäiset fiilikset oli hirveet itkupotkuraivarit. Mutta myöhemmin vaan nauatti nuo omat temppuilut. Ainiin, kentän laidalla kävi myös abit heittämässä karkkia. Isi haki mut samalla kun haki äidin töistä. Kotona oli tosi vihanen fiilis, en tiiä oikeestaan miks. Leivoin sitten tylsyyteen ja lohdutukseksi sellasen suklaa cashewpähkinä kakun. Hyvää tuli! Paketoin ystävänpäivä lahjat ja tein kortit.
                                       
                                       
                                       
                                                    Ystävänpäivä lahjat ja kortit. 

Pejantai: Heti herättyäni sain ensimmäisen ystävänpäivä lahjan. Se oli vanhemmilta. Sain euron arvan, josta voitin 20 e, en huomannut vasta kuin lauantaina, että olin voittanut. Sain niiltä myös mäkkäriin viiden euron lahjakortin ja sitten sellaisia söpöjä suklaakarkkeja :3 Koulussa sain lisää lahjoja, kiitti kaikille korteista ja lahjoista! Tehtiin myös halisydämet, johon kerättiin nimiä. Meidän luokassa vieraili myös wanhoja, ne puvut on niin upeita! Klo 16.30 alkoi harkat ja näin myös siellä ihania kavereita... Käytiin ensin lenkki ja sitten oli ihan harkka harkat. Oli vähän tylsää. Harkkojen jälkeen Roosa tuli meille yöksi. Syötiin sipsejä, höpöteltiin, laitettiin kasvonaamiot, otettiin pelottavia kuvia ja kaikkea tällästä...
                                    
Halisydän <3
                                    
                                            Kiitos vielä kerran kaikista lahjoista ja korteista :3

Lauantai: Aamulla herättiin jo seitsemän aikaan. Muut lähti Varkauteen veljen turnaukseen. Syötiin ruoka ja lähdettiin kaupunkiin. Ostettiin kaverille synttärilahja ja käytiin ramissa. Lahjaksi ostettiin sellainen purkki ja sinne paljon karkkia, sekä spice iceen lahjakortti. Käytiin myös ramissa, mistä ostin sacherkakku palasen. Sit mentiin Roosalle tekemään kortti, josta tuli aika upee. Kotona en tehnyt oikein mitään.
                                    
                                        
                                           Onpas tullut aika paljon herkuteltua tällä viikolla :o

                                     

                                         
                                         
                                         
    Tälläsiä jänniä kuvia näpsittiin. Jos ihmettelette mun ihoa, mulla oli sillon kasvonaamio naamassa :D

Sunnuntai: Herättyäni mulla oli kauhee vilu ja tosi kipee olo. Kun nousin, se meni ohi ihan pienessä ajassa. Outoa! Käytiin mummilla ja ukilla syömässä päiväruoka. Sen jälkeen käytiin lunastamassa apsilta se mun 20 euron voitto. Otin 16 e ja neljä uutta arpaa. En voittanut yhdestäkään, yhyy. Kotona valmistauduin synttäreille ja autoin äitiä akvaarion puhdistamisessa. Synttäreillä oli tosi kivaa! Nyt synttäreitten jälkeen kirjoitan postausta, enkä tee oikein muuta. Suomen peli on menossa, katson ehtiskö sitä mennä kohta vielä kattomaan.
                                   
Tällänen tää viikko! Oon tehnyt melkei joka päivä kuntopiirin, eli erilaisia kuntoiluliikkeitä, kuten selkiä, vatsoja, punnerruksia yms. Heippa ja hauskaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia :

  1. Moikka! löysin linkin blogiisi eräältä sivustolta, ja kirjoitit siihen että kaipaat feedbackiä! Eli aattelin olla ystävällinen ja laittaa tähän pari juttua mitä voisit parantaa blogissa jos haluat :-)

    Noi kuvat on aika pieniä, ne vois suurentaa, ja ehkä joku teksti tohon sun oman kuvan alle tos oikeella olis hyvä, että tietää mistä bloggailet. :-)

    Toivottavasti tää nyt auttaa! Liityin myös lukijaksi.
    (sori kirjoitusvirheistä, suomi on mun kolmas kieli elikkä joskus aina sählään täs kirjoittamisessa!)

    http://about-monica.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  2. Hei! :) Ja kiitos paljon kivasta kommentista ja rakentavasta palautteesta, tälläistä kommenttia olen juuri kaipaillutkin! Ja kuvia oon pitänyt aika pienenä siksi, ettei niiden pikselit suurentuisi ja kuvista tulisi rakeisia. Tein kollaasit ennen pic collagella, mutta huomasin, että sillä kuvanmuokkausohjelmalla kuvat sumenee... Mutta nyt kun oon vaihtanut kuvanmuokkausohjelmaa, voisin kuviakin suurentaa. Mutta kiitos kiitos :-)

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus, oli mielenkiintoista lukea ns, viikko postausta! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kiitos! :) Ja voisin jatkossakin tehdä tollasia, esim. lomilta, ettei tule sellaisia "juu tänään alko hiihtoloma huomenna varmaan vaan lepäilen, moikka"... Ton tyylisiä postauksia. Katsotaan nyt! :-)

    VastaaPoista