maanantai 23. kesäkuuta 2014

Me eletään tää kesä kerran vaan

Oujee terve! Nyt tällä hetkellä mulla on melkosen hyvä fiilis, ei oikeestaan mistään erikoisemmasta syystäkään. Mutta seuraavista viikoista tulee varmasti todella mukavat, sillä lähdetään pikkuveljen kanssa isovanhempien veneelle pariksi päivää ja mulla on myös synttärit ens viikon perjantaina, eli 27.6. Jeejee! Pidän myös kaverisynttärit venereissun jälkeen ja tiedossa on myös yhden kaverin mökkisynttärit. Jussit vieteettiin tänä vuonna ihan kotosalla, vaikka oltiin ensin suunniteltu, että mentäisiin Vanhaanmäkeen. Syötiin hyvää ruokaa, pelailtiin pelejä ja oltiin vaan! :) Autoin aamupäivästä äitiä keittiössä ja syötiinkin jo joskus neljän aikoihin. Illemmalla kokeiltiin uutta, nimittäin tehtiin grillissä suklaakakkua. Nam nam! En valvonut ihan älyttömän myöhään tänä vuonna. Eilen käytiin pikkuserkkujen raksalla, ja hui kamala kiivettiin tikkailla talonháarjalle asti. Oli kyllä vaikeuksia päästä tikkaita pitkin alas, koska mun jalat ja kädet vapis, hehe! Puhumattakaan siellä ylhäällä olemisesta. Kauhee jos se häkkyrä olis vaikka kaatunut. Noh, ei siit sen enempää. 















Niinkuin sanoinkin, grillissä tehty suklaakakku oli uutuus meille. Pitää kyllä uudelleenkin kokeilla, vähän lyhemmällä paistoajalla. 


     Tein ylijääneistä valkuaisista marenkeja. Oli hyviä, vaikka väri onkin vähän jännä. Puolessaa välissä ne oli ihan limenvihreitä, kunnes loppua myöten muuttui keltaisemmiksi :-D



Vaikka välillä tulikin pieniä sadekuuroja, oli keli paljon lämpimämi ja kivempi, kun edellisinä päivinä!

Tähän postaukseen tuli vähän liikaa ruokakuvia :D Sanon jo nyt, ettei sit venereissun aikana tule postausta, mutta koitan tulla vielä ennen sitä morjenstaa teitä! Eli elkää ihmetelkö, jos ei mua  hetkeen sit kuulu. Mulla on vähän ollut suunnitelmissa jos tekis jonkun synttäri my dayn, mitäs mieltä oisitte? Tänään käytiin kaupungissa ostamassa mulle jo vähän etukäteen synttärilahja, mutta esittelen ne kaikki sitten kerralla. Illalla meillä on peli saman ikäisiä poikia vastaan, jee! :D Mutta mä tästä nyt lähen huoneen siivoukseen, moikka!



14 kommenttia :

  1. nam.. näyttipä hyvältä! :'D tuli nälkä ,_,

    unpleasantdream.blogspot.fi ♥

    VastaaPoista
  2. oi noi ruuat näyttää hyvältä :p huhhuh tuli kamala nälkä!! :D:D mutta kivoja kesäkuvia tässä postauksessa ja hyvännäköstä kakkua:)

    VastaaPoista
  3. Ihana tämmönen pirteen värinen blogi! :) katoin myös muitaki postauksii ja sull tosi kivoja ja tarkkoja kuvia :3

    Minskaaas.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Nyt alko teeke mieli grilliruokaa. Mukavan oloinen blogi! (: Pirteän värinen ja hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  5. Ihan tajuttoman hyvältä näyttää noi kaikki ruoat! ♥ Tuli muka nälkä, vaikka just äsken söin iltaruoan :D

    VastaaPoista
  6. hyvä et sulla onnistu noi marengit, ite oon onnistunu aina käräyttää ne :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) Voi harmi, ehkä ne vielä sullakin joskus onnistuu :-D

      Poista
  7. Oi, miten herkullisen näköisiä! Ja tosi hyviä kuvia! :-)

    VastaaPoista