sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Nyt on hallussa kesärenkaat, kesärenkaat

Moikka! :-) Nyt tää viikko on mennyt aika rennosti, en oo oikein erityisemmin muuta tehnyt, kun viettänyt aikaa kavereiden kanssa, uinut, kuvaillut ja fiilistellyt kesää. Ai niin, sori! En ehtinyt missään postauksessa jakaa kevätjuhla yms kuvia, niin tässä postauksessa on myös jotain vähän vanhempiakin kuvia. 









Tälläisissä fiiliksissä mentiin kevätjuhlan jälkeen!

Roosa oli meillä yks yö ja meinattiin nukkua ihan alunperin teltassa. Mutta telttaa ei vielä oltu pystytetty ja se oli aika likainen, joten se siirtyi ens kertaan. Oltas myös tehty peti parvekkeelle, mutta sekin sit siirtyi :D No mutta onhan tätä kesää vielä jäljellä, mulla on tehty lista asioista, joita aijon tehdä kesällä.




Ajeltiin yks päivä pyörällä ympäri kyliä, ilman tarkkaa suuntaa. 




 Mansikka-raparperipiirakkaa :3

Kovien helteiden jälkee on ollut ukkosia. Hitsit, ikinä en saa salamasta kuvaa. Toivotaan, että joskus nappais! :D



Käytiin sunnuntaina kiinalaisessa syömässä. Rakastan kiinalaista ruokaa, nam!



Tehtiin myös vohveleita, hyviä oli! Huomasin muutes just, et tähän postaukseen taitaa tulla aika paljon kuvia ja aika iso osa on tälläsiä ruokakuvia, upsis!








Tuo on kyllä ihan yksi parhaista jäätelöistä mun mielestä! <3







Kivasti tosissaan tulee näitä ruoka/herkkukuvia :D Mutta oltiin yks päivä tossa piknikillä, ja söin ekaa kertaa tänä kesänä tuoreita mansikoita! Mansikat kyllä ehdottomasti kuuluu kesään, nam

Mutta eipä mulla nyt kai kummempia, huomenna mulla on terveystarkastus, en kyllä yhtään oo varma monelta. Moikka!

10 kommenttia :

  1. Nami nami noi ruoka kuvat! Nyt rupes tekemään mieli ihan hirmuisesti kiinalaista ruokaa. ♥ Ja ihanan kesäinen postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Haha, sittenhän asialle pitää tehdä jotakin ;D Itseasiassa mun tekee taas myös mieli, se on vaan niin hyvää :DDd

      Poista
  2. Ihanii kuvii ja toi mekko on tosi hieno!, ja tosi kiva ulkoasu=)

    VastaaPoista
  3. Kiva ulkoasu, mutta kuvien väliä voisi pienentää (: Tulee nälkä näistä kuvista... :D Sulla on muuten tosi ihanat hiukset! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja yks päivä yritinkin, mutta päivämääräotsikko siirtyi sen jälkeen aina vasempaan sivuun :o Mutta pitääkin vielä yrittää! :-)

      Poista
  4. muuten oikein kivan olonen blogi, mutta banneri ei oo oikein mun mieleen, ja kuvien välit vois olla pienemmät :-)

    VastaaPoista