torstai 19. kesäkuuta 2014

Syksy? Ei, nyt on kesä!

Moi taas! Nyt pari päivää on mennyt ihan kuin lokakuun keleissä, en ymmärrä minne se ihana helteinen kesä katosi. Yöllä on pakkasta -1 astetta ja päivisinkin lämpötila kohoaa vain huimaan kolmeen asteeseen. Ja sataa räntää. Ei oo yhtään kivaa D: No mutta kyllä tästä jotain postitiivistäkin löytyy, nimittäin voihan sisälläkin tehdä vaikka mitä. Sen takia oonkin tässä kokeillut uusia reseptejä ja tänään menin ihan vanhan luottoreseptin kanssa, nimittäin tein mokkapaloja. Meille tuli illalla vieraita, itse olin silloin harkoissa, mutta kyllä kehuja sai taas :o mun mokkapalat. Käytiin yks päivä hakemassa äiti töistä ja ostettiin leipomomyymälästä mukaan croisanttej ja seuraavana päivänä äiti toi pari leipää samasta paikasta. Ai että oli hyviä! 












Kuvat kertookin jo jonkun verran. Mutta nukuttiin yks yö teltassa, sillon kun oli vielä hyvät kelit. Voi eii en ymmärrä miten aika on mennyt näin nopeeta, kohta ollaan jo puolessa välissä kesälomaa :o Enkä oo edes kaikkia kvereitakaan nähnyt vielä! Yks päivä aateltii reippaina tyttöinä fillaroida treeneihin Roosan kanssa. Kun harkat loppuivat, alkoi sataa ihan kamalasti! Mulla oli jo valmiiks kylmä ja valmentaja tarjosi kyytiä. Ois ehkä kannattanut mennä, mutta ei viititty jättää pyöriä sinne. Mua ainakin jälkikäteen kaduttaa, ettei menty kyydillä, koska mun sormista lähti tunto niin, etten kotona saanut edes hiuksia auki ja sukkia pois jalasta. Koski vähän joka paikkaan, mutta aamulla ihme kyllä olo oli jo melko normaali. Kokeilin yks päivä valkosuklaalimfudgeja. Ei onnistunut kovin hyvin, mutta pitää joskus koittaa uudestaan! Ootteos muute seuraillut jalkapallon MM-kisoja? Mikä on teidän suosikkijoukkue? Eipä mulla taida muuta olla. Hyvät joulut juhannukset sinne! Kelin mukaan kyllä tuon yliviivauksen joulun kohdalta olisi voinut jättää pois :-D Juu höpöhöpö mitä taas hörpötän. Se on moro!

14 kommenttia :

  1. Ulkoasu ei ole ihan miun makuun ja taustan voisit vaihtaa niin ettei se pyöri blogin mukana lisäksi kursori on hieman häiritsevä

    VastaaPoista
  2. Kiva ulkoasu muuten, mutta banneri olisi kivempi koko blogin levyisenä (: Lisäksi nuo bannerin alla olevat linkit voisi keskittää :D Muuten kivan oloisen blogi ja kuvat on hienoja(tulee nälkä...) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi paljon kiitoksia! Pitää koittaa sit kun ehdin ni kattoo jos keskittäisin ne ja niin pois päin! :')

      Poista
  3. hihii aika söpö tausta tällä :3 itse en silti hirveästi ulkoasusta tykkää, ja banneri voisi olla isompi ja sivulinkit keskittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itseasiassa tuo tausta on vaan väliaikainen, koska se vanha kyllästytti ja en oo parempaa löytänyt :-D Kiitos palautteesta!

      Poista
  4. Pirteän värinen ulkoasu täällä! Oi, noi kuvat sai kyllä veden kielelle, nam :-)

    Hauskaa kesälomaa!

    VastaaPoista
  5. Kivan pirtee ja värikäs ulkoasu :) ja nam rupes nyt tekeen mieli kaikkia herkkuja !

    VastaaPoista
  6. Ihania ruoka kuvia! Tulee oikein vesikielelle! :)

    VastaaPoista
  7. Miten teilläpäin on noin halpoja irttareita. Meillä tollanen pussi ois maksanu jotan 3 e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ne oli sillon alennuksessa 5.90/kg, yllättävän useinkin on! :)

      Poista