tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kevät?

Kevät. Talvi. Kevät... Tota on saanut miettiä tässä pari kuukautta, mutta taidanpa tyytyä vastaukseen, että nyt on kevät! Jippii! En oikeesti malta oottaa, että saa vapaasti pyöräillä ihanissa ja raikkaissa kuteissa missä haluaa, ilman huolen häivää läksyistä yms. Mutta nii, innostuttiin tuossa yks päivä lähtemään kuvia nappailemaan, mutta tässä postauksessa saatte nähdä vain murto-osan niistä, ja nämäkin kahden megan kameralla :/ Potuttaa kun ei ole sopivaa USBia tuohon kameraan!

                                 
Käytiin hylättyjen talojen/vajojen pihalla, mutta ei me nössöt uskollettu mennä. Toisaalta oli kyllä ehkä järkevääkin ettei menty, ei voi olla varma mitä siitä olisi seurannut. 

                             
                             Ja sitten tälläistä niin perus kamaa kun olla ja voi - jalkakuvat! 

                            
Auringonpalvoja kohteessaan, eli auringossa



Näihin kuviin sopii hyvin sanat, kun aamulla herään mä tuntee voin sen, tää on kaunis päivä, mä oon onnellinen. 

Ja tässä jotain ihan sekalaisia kuvia.

Pyöräiltiin vähän kauemmaksi, jotta oltaisiin saatu kuvia auringonlaskusta. Valitettavasti myöhästyttiin ja auringonlasku kuvat jäi haaveeksi. 

Karkkipäivä karkit.

Näitä kuvia otettiin yhden sillan alla. Tuota vikaa kuvaa kelailin pitkään, viitsinkö sen laittaa vai en. Meinasin nimittäin tippua sieltä ja Roosa sai napattua kuvan, itsekkin sain hyvät naurut, haha :D

Viikonloppuna oli myös pari futispeliä... Ja tätä se tuottaa: väsymystä, taisteluntahtoa ja janoa :D

Saatiin muutes äikän kokeet ja 9- sieltä tuli. Olen ihan tyytyväinen tulokseen. Mutta kohta alkaa Uusi päivä ja sitten vielä Mikkelin poliisit. Ai niin, enpäs karkaa vielä mihinkään! Cheek on Mikkelissä 5.4 ja haluaisin niiiiiin kovasti päästä sinne keikalle. Olen odottanut yhdeksän vuotiaasta asti pääseväni, tosin välissä oli kausi, jolloin en enää ollutkaan niin Cheekkiin hurahtanut. Mutta oikeasti olisin niin mahtavaa päästä. Jotenkin nuo vanhempien vaihmeat mielipiteet tuo fiiliksen, että en pääse sinne. Voi ei mä menen vaikka lavan alle jo aijemmin, mutta haluun sinne. Joo, kauhee pölötys, kuulostaa varmaan jollekkin pikku kakaralle, ellen jopa ole sellainen.  

En jää enään rupattelemaan muuta, tai tämä postaus levähtää kauheeksi romaaniksi. :D Moikka ja hyvää viikon jatkoa tieille! 


2 kommenttia :