keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Loma on ohi

Heissan!

Mulla loppu maanantaina hiihtoloma, yhyy! Toisaalta kiva oli päästä kouluun, kun näkee kavereita ja tulee edes jonkin näköinen unirytmi ja rutiinit takaisin. Mutta siis, sunnuntaina olin Roosan kanssa ja käytiin myös Lidlissä. Ostettiin suklaadonitsit ja Roosan vanhemmat osti myös laskiaispullia. Itse ostin vain 2.99 maksavan ripsivärin, ja hintalaatusuhde on ihan mathava! Ainiin, tämä postaus tulee nyt tällein vähän jälkijunassa, mutta viikko alkoi vähän laiskasti ja muutenkin on ollut vähän kahden vaiheella, mennäkkö kouluun vai eikö, nimittäin oon ollut vähän puolikuntonen. Keskiviikkoon asti oon sinnitellyt, toivotaan että jaksan vielä viikonloppuun.
                           
                                 Maanantaina liikkatunnin jälkeen oli niin vietävän kipee olo..

                         
Sori laatu.

Laskiaispullat on niin hyviä <3 Jos sulla on vähänkin nälkä tai herkkuhimo, niin varoitan, nyt tulee paljon ruokakuvia!
                             
Yhtenä päivänä lomalla grillattiin, hullua ajatella, että tehdään ulkona grillissä ruokaa helmikuussa. Mutta nam, pitkästä aikaa kunnon grilliruokaa!

...Ja syötiin myös illalla Teemu Selänteestä kertovaa dokumenttiä katsoessa pistaasipähkinöitä!
Eikääh, koko ajan vaan ruoka kuvia, mutta siis paahdettiin vaahtikisia takassa.
Nyt kestäkää vielä yski kuva ruuasta! Käytiin parikin kertaa Tornimäessä, niin kuin mainitsin edellisessä postauksessa. Kerran tornimäen jälkeen vanhemmat yllätti, menimme mäkkäriin.

En meinannut jaksaa laittaa monoja jalkaan, mutta kun sain ne ja sukset laitettua, ei mikään pysäyttänyt mua, ja kivaa siellä oli :D
Innostuin kuvailemaan yks päivä, tässä jotain otoksia.

Pelattiin Roosan kanssa Just dancea :)

En tehnyt muuta kummempaa lomalla. Tästä postauksesta tuli aika kuva painotteinen, mutta ei kai se haittaa? EIlen meillä oli joukkueen kanssa tornimäellä mäenlaskua sillä aikaa, kun vanhemmat pitivät palaverin joukkueen asioista. En kylläkään laskenut yhtään mäkeä :D 
Siellä oli myös tommonen hemmo, joka jakoi karkkia :3

Tuon ihme majavan vai mikä onkaan jakamia karkkeja..

Yks meidänl luokkalainen kävi New yorkissa ja pariisissa. Tuo karkkipötkö on sieltä.

Moi moi!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti