sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Perus viikko

Huhhuh! Tästä viikostako pitäisi jotain osata kertoo? Noh, olen ollut koulussa ja käynyt harkoissa, sekä ollut kavereiden kanssa. Siinäpä se oikeastaan olikin. Eli tämä viikko on ollut nii tavallinen kuin olla ja voi. En ole kummempia tehnyt, joten mentäskös suoraan vaikka kuviin.. Noh, siellä täällä on sellaisia vähän kivojakin juttuja, mutta nekin aika arkisia. :)

                                 
                                  Yhtenä päivänä mulle tuli hirmuinen lettuhimo, njamm!
                             
Perjantaina koulunjälkeen käytiin parin kamun kanssa kaupassa. Ja noi kaikki suklaat ei sit ollut mulle, vaan osa oli myös Iirolle, Sakulle ja Julialle. Kuvasta puuttuu pari jumbopussia karkkia. Jessica löysi tollasen rämä pyörän, ja otti sen mukaansa. Ja multa irtos hammas, jee, tuliskohan hammaskeiju?

Käytiin harkkojen jälkeen Julian iskän työpaikalla... 


Mä niin kaipaan kesää.. Ois niin ihanaa lähtee kavereitten kanssa mökille ja pyöräillä ilman huolta häivää, että pitäsköhän lukee kokeisiin ja ainii ne läksyt yms.

   

   

   

   
Tein tummia suklaamuffinsseja, joiden päälle laitoin valkosuklaata sisältävän kuorrutteen ja hippusen kaakaojauhetta. Ai että oli hyviä

Tänään suunnitelmissa olis lähteä Roosan kanssa Tornimäkeen :) Heippa!

6 kommenttia :

  1. Tää on mukavan olonen blogi :3
    Jos pitäis jotain parannusehotuksia sanoa, niin kerron lyhyesti: keskitä otsikko ja päivämäärä, kuvat isommaks ja reunat pois, levennä vähän sivugadgetteja ja banneri vois olla vähän selkeempi ja yksinkertasempi :) Kuulostaa aika paljolta, mut ku noi on muokattu nii blogi näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos! :3 Ja kiitän myös palautteesta, koitan parantaanuo asiat :)

    VastaaPoista
  3. Ooh, mullakin tuli yhes vaihees ihan kauhia himo lettuihin :D
    TOSI hyvin aseteltu nuo kuvat!! :)

    VastaaPoista